Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Studiji

Studiji - vijesti

Vodič kroz zanimanja


Vodič kroz zanimanjaŽelite li saznati koja bi Vam se zanimanja mogla svidjeti - ispunite ovaj interaktivni upitnik - za to će Vam trebati samo pet do šest minuta.

Upitnik sadrži 33 pitanja o Vašim sklonostima i sposobnostima. Nakon što odgovorite na sva pitanja, samo jednim klikom miša na 'Pošalji', računalo će proanalizirati vaše odgovore i predložiti vam zanimanja koja su u skladu s vašim sklonostima.

 

 

Središnji prijavni ured - studij.hr


studij

studij.hr - mrežne stranice Agencije za znanost i visoko obrazovanje na kojima možete saznati sve o prijavama za državnu maturu i upisima na studijske programe, usoporediti studijske programe koristeći alikaciju Usporedi studije,. [...]

 

Smotra Sveučilišta u Zagrebu


Smotra Sveučilišta u ZagrebuOd 15. do 17. studenog 2012. u prostorima Studentskog centra (Savska 25) održat će se Smotra Sveučilišta u Zagrebu.
 

Upisni kriteriji za ak. god. 2012./2013. na Sveučilištu u Zagrebu


sveucilisteZgbSenat Sveučilišta u Zagrebu na svojoj je sjednici donio odluku o upisnim kriterijima i rokovima za upis u I. godinu preddiplomskih, integriranih i stručnih studija u ak. god. 2012./2013. U odnosu na prošlu godinu, kriterije za upis izmijenila je većina sastavnica Sveučilišta u Zagrebu.

 
Više članaka...