Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting

Sponzorirani članci

MATURA JE BLIZU, JESTE LI SPREMNI?


tabspasDržavna matura nesmiljeno se približava. Sve je više obaveza, a sve manje vremena… Jeste li prošli svo gradivo i naučili sve što vam treba? Možete li procijeniti svoje trenutno znanje?
Za sve učenike koji uče samostalno, kroz instrukcije ili na bilo koji drugi način, a žele biti sigurni da su prošli sve što treba, u zadnjim danima prije samih ispita državne mature Algebrini profesori osmislili su posebni oblik mini priprema „Spas u zadnji čas“ usmjerenih na konkretne cjeline i problematična gradiva u matematici, fizici, kemiji, hrvatskom i engleskom jeziku. Saznaj više...
 

ALGEBRA PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU U ČAK 8 GRADOVA!


clanak_3Ljudi najuspješnije i sa najmanje stresa uče u poznatoj okolini i s poznatim ljudima. Kraj školske godine bit će prilično stresan period za većinu maturanata jer uz redovne učeničke obveze u četvrtom razredu trebaju položiti državnu maturu i prijemne ispite za pojedine fakultete, a učenici strukovnih škola uz to izraditi i obraniti završni rad. I to sve treba učiniti sa što boljim uspjehom!

Zašto bi si onda priuštili još jedno dodatno opterećenje i trošili dragocjeno vrijeme na put do mjesta gdje ćete se pripremati za državnu maturu?

Stoga je Algebra za vas, osim u postojećim gradovima, u proljetnom ciklusu pokrenula pripreme za maturu u PULI, ZADRU, DUBROVNIKU i SLAVONSKOM BRODU, pod istim uvjetima, s jednakom satnicom i jednake kvalitete! Odaberite predmete (hrvatski jezik, matematika, engleski jezik, fizika, biologija, kemija, psihologija ili politika i gospodarstvo) i upišite pripreme u svom gradu!  

 

PRIPREMITE SE ZA DRŽAVNU MATURU U ALGEBRI!


clanak2MM_m1

Državna matura je pred vratima i krajnji je trenutak za započeti se pripremati za ispite koji slijede. Bilo da ćete učiti samostalno ili putem organiziranih priprema izvan škole, Algebra je, kako bi pomogla svim maturantima, a u suradnji sa 24sata pripremila posebna izdanja za pomoć pri pripremi ispita državne mature za Hrvatski i Engleski jezik te Matematiku!
Od 1. pa do 15. veljače, tri subote zaredom, na kioscima Tiska i iNovina, te uredima Hrvatske pošte možete pronaći navedena izdanja po cijeni od 14.90 kn! SAZNAJ VIŠE

 

 

Kako se pripremiti za ispite državne mature?


clanak1MM_m

U idealnom slučaju današnji je maturant za ispite državne mature počeo učiti još od prvog razreda srednje škole, polako, sustavno i pažljivo, a od početka ove školske godine napravio detaljan plan i intenzivirao svoj rad. Oni manje nadobudni (većina maturanata) nekako će ipak pričekati da se ispiti približe pa “stisnuti” i pokušati nadoknaditi vrijeme. Ipak, nemojte čekati zadnji čas! Saznaj više.