Joomla TemplatesBest Web HostingBest Joomla Hosting
Početna Aktualnosti

Aktualnosti

Istraživanje o stresu i informiranosti maturanata


infografika_malaIstraživanje o stresu i informiranosti maturanata potaknulo besplatna karijerna savjetovanja u devet hrvatskih gradova. Centar za djecu, mlade i obitelj "Modus", Otvoreno učilište Algebra i portal MojaMatura.net proveli su ove godine, u dva ciklusa, opsežno istraživanje na 1.180 srednjoškolaca kako bi proučili psihološke aspekte pripreme za državnu maturu. Čak 59 posto maturanata, naime, izjavljuje da je pod vrlo velikim ili izuzetno velikim stresom već u trenutku prijave ispita državne mature, pola godine prije same mature, dok ih u tom trenutku samo 21 posto tvrdi da su u potpunosti informirani o onome što ih uistinu čeka. Kako se bliži datum državne mature, tako i njihova samouvjerenost i procjena šansi za uspješno polaganje ispita postupno padaju...[saznaj više]

 

Sudjeluj u VEEELIKOM istraživanju i osvoji VRIJEDNE NAGRADE!


nagrade_clanakDragi maturanti i maturantice! Molimo vas da odvojite 5 minuta svoga vremena i ispunite upitnik koji je pred vama. Riječ je o istraživanju o psihološkim faktorima polaganja državne mature i upisa na fakultete. Svi koji ispune upitnik u mogućnosti su osvojiti jednu od vrijednih nagrada.

 

 

TREŠNJE (VKA) za Mašu


Dođite i podržite HUMANITARNU AKCIJU u organizaciji IX. gimnazije, Udruge "Cure puce s Trešnjevke" i Udruge "Mala zvijezda" 

"TREŠNJE (VKA) za MAŠU"

uz pomoć poznatih Trešnjevčana i bivših učenika IX. gimnazije

 

Kako uspješno napisati esej iz hrvatskoga jezika


esejPogledajte snimku webinara
Kako uspješno napisati esej iz hrvatskoga jezika kojeg je vodila prof. Nataša Sajko te
detaljne upute za pisanje eseja koje je pripremila je prof. Antonia Sikavica Joler. 
 

Treća godišnjica portala Moja matura


d81dd37ba9b82662

Udruga Samo jedan klik
obilježava 3. obljetnicu portala Moja matura
webinarom na acp.carnet.hr/maturahr
Moja matura i prijatelji

koji će se održati
u utorak, 18.prosinca 2012. u 21:00 sati

 

Klik po klik do fakulteta


klik_po_klik2

U okviru CARNetovog nastupa na INFO sajmu, prof. Sonja Lušić Radošević održat će radionicu pod nazivom Klik po klik do fakulteta.

Polaznici radionice moći će testirati svoja znanja na interaktivnim mini testiranjima portala www.mojamatura.net pripremljenim za INFO sajam,  te detaljnije upoznati portal www.postani-student.hr.

 

 
Više članaka...